PÁLYÁZAT, TÁMOGATÁS

PROJEKTINFORMÁCIÓK
GINOP-4.1.4-19-2021-03887

Napelemes rendszer telepítése a METRICAL Kft-nél
8330 Sümeg Somoskert u. 2/7. helyszínen

•    a kedvezményezett neve: METRICAL Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
•    a projekt címe: Napelemes rendszer telepítése a METRICAL Kft-nél
•    elszámolható összköltség: 9 599 960,- Ft
•    vissza nem térítendő támogatás összege: 5 279 978,- Ft
•    a támogatás mértéke: 55,00 %
Projekt tartalmának bemutatása: 
A projekt keretében a sümegi telephelyünkön 29,04 kWp teljesítményű napelemes rendszer kerül telepítésre. A fejlesztés megvalósításával a megújuló energiaforrás alkalmazásának köszönhetően költségmegtakarítás érhető el a vállalkozásunk számára, továbbá csökken a szén-dioxid kibocsátás mértéke, amely pozitív hatást gyakorol a környezetre.

•    a projekt fizikai befejezési ideje: 2022. június 27.
 

 


 

Kedvezményezett neve: METRICAL Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe: "A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihivásokhoz való alkalmazkodását segitő fejlesztések támogatása" 

A szerződött támogatás összege: 6 540 524 Ft

A támogatás mértéke: 70%

A projekt tartalmának bemutatása: A cég szolgáltatásainak minőségének javítása a potenciális megrendelők igényeinek megfelelően. Hosszú távon biztosítani a partnerek szolgáltatás megrendeléseit, ezáltal a cég bevételeit is hosszú távon realizálni. Versenyelőnyt kiépíteni a piaci konkurenciával szemben. Minimum 90%-os munkaerő megtartás.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2020. 12. 31.

Projekt azonosító száma: GINOP- 1.2.8- 20-2020-02650

 


 

SZERZŐDÉS SZÁMA: GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2019-01858
SZERZŐDÉS CÍME: A METRICAL Kft komplex informatikai fejlesztése
SZERZŐDŐ NEVE: METRICAL Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Konstrukció keretében igényelt kölcsön    16 787 000 Ft    50,00%    
Konstrukció keretében igényelt vissza nem térítendő támogatás    13 429 600 Ft    40,00%    

A projekt tartalmának bemutatása: 
A projekt keretében bevezetésre kerül egy integrált, ügyfél központú, a vállalat szervezeti felépítéséhez illeszkedő, annak belső, értékesítési folyamatait támogató szolgáltatás, melynek segítségével hatékonyan tudjuk tárolni és kezelni a jelenlegi, potenciális ügyfelek adatait és a velük történt eddigi kommunikációt. 

Bevezetésre kerülő modulok:
Felhő modulok: Beszerzés logisztika modul, Szolgáltatásmenedzsment, Work-flow modul, Elektronikus iratkezelés, Tudásmenedzsment modul.
Telepített: HRM, CRM, Táv és csoportmunka modul, mobil technikát használó rendszer.
A korszerű management eszközöket biztosít, hogy a termék portfóliónkat eredményesen és gazdaságosan fenntarthassuk, támogatja a dokumentumok elektronikus tárolását, iktatását, verziókezelését. Lehetővé teszi a csoportos munkavégzést, segítse a cég vezetőit bizonyos adatok biztosításával a döntéshozatalban, támogatja a beszerzést, a megrendelési folyamatokat, támogatja a cég szolgáltatásmenedzsmentjét, webes megjelenését, támogassa ügyfeleink és munkavállalóink adatainak egységes felületen lévő kezelését. A rendszerrel növelni tudjuk hatékonyságunkat és vevőink körét.

A projekt ütemezése:
1. ütem: Projektindítás, Szerződéskötés, információgyűjtés, rendszertervezés
2. ütem: Implementáció, grafikai tervezés, rendszer és üzemi környezet testreszabása, béta verzió átadása tesztelésre
3. ütem: Tesztelési, hibajavítási szakasz, adatfeltöltés, üzembe helyezés, éles üzem támogatása, oktatás, végleges átadás-átvétel, éles üzem indítása. Projekt zárása.

Projekttermékek:
Az igényfelmérés, tanácsadás szakaszában történik meg az igényfelmérés, valamint a célok meghatározása, melyből elkészítésre kerül a rendszer terve, majd a rendszer pontos specifikációja – Rendszerterv, Modulok specifikációja.
A megvalósítás szakaszában zajlik a specifikációban meghatározott funkciók kifejlesztése, valamint a rendszer kinézetének (skin) kialakítása – Arculati kézikönyv a designál, béta verzió átadása a modulfejlesztésnél.
A tesztelés fázisában mind először a fejlesztő cég végez tesztelést, majd az ügyfél teszteli a rendszert próbaadatokkal – Tesztelési jegyzőkönyv.
Az átadást és üzembe helyezés tartalmazza az adatok feltöltését és migrálását más rendszerekből – Adatfeltöltési jegyzőkönyv.
A rendszer oktatása és képzése a cég alkalmazottainak – oktatási jelenléti ívek aláírva, oktatási tematika, Felhasználói kézikönyv átadása.
Éles üzem indítása – teljesítési igazolás és átadás-átvételi jegyzőkönyvek.
Üzemi eredmény növekedése: az integrált vállalatirányítási rendszer hozzájárul cégünk versenyképességének növeléséhez, így az üzemi eredményünk minimum 15%-os növekedésére számítunk magasabb árbevétel mellett.
A rendszer használatát hosszú távra tervezzük, de minimum a fenntartási időszak végéig üzemeltetjük a bevezetett modulokat.
A létszámunkat nem érinti a fejlesztés. A fejlesztő céggel kötött megállapodás tartalmazza részükre a rendszer oktatását és a rendszer support szolgáltatást.
A projekt sikeres megvalósítása racionalizálja és egyszerűsíti a cég vállalatirányításhoz kapcsolódó folyamatait. Ez által jelentős költségmegtakarítást, valamint árbevétel növekedést érhet el a vállalkozás, amely hosszú távon egyértelműen javítja a versenyképességét. A rendszer képessé teszi a céget további fejlesztések megvalósítására.

A projekt befejezési dátuma: 2022.06.30.